>Er flyttet ind i studiet< 

Mange tak du er for tiden og i går der var du her og debatterer Tour de France og nu er du her for at det var til akut. Tak fordi Cecilie Beck er flyttet ind i studiet det er det er vi glad for også velkommen mail til dig.

Tak fordi du er signer forskere ved vi ved det nationale center center for velfærd og jeg skrev du en ph.d. om sociale differentiering på de danske universitetsuddannelser herunder optaget på kvote to.

Og du har lige siden fulgte både vores og andre landes til videregående uddannelser jeg vil gerne lige have jeg tog over Finland i forhold til til det her forslag som regeringen kommer med Ida kan du ikke lige starte med at forklare hvad er det for et problem som regeringen gerne vil vise dig i virkeligheden.

Retning det er der selvfølgelig denne her karakter ReS der bestemt på mennesker synes Emma historien meget godt at man tænker vi nødt til at få 12 i det hele for alle veje står åbne og det er jo derfor vi siger jamen lad os lave.

I hvert fald ikke luft på ti som man ikke skal jage så meget så man kan fordybe sig i sin undervisning så man kan tage valgfag sammen med måske er sværere end af T 12. eller man kan tage noget man måske ikke den bedste til og lære noget fra din dumme spørgsmål undervisning som det er det en meget vigtig problem.

Karakteristiske ved jeg ikke det andet det er at at der stadig er et meget stort skævhed i vores uddannelsessystem det var også når det er live andre passer på at det er det er altså ikke ligegyldig hvad er din baggrund er i forhold til om du ender på en lang videregående uddannelse er der prøver vi så ofte at hjælpe nogen af dem